Gokart er perfekt for teambuilding og sosiale sammenkomster, vi har forskjellige alternativer og skreddersyr gjerne opplegg for dere!

Vi kan tilby alt fra enkel kjøring til opplegg med konferanserom, matservering og transport til og fra banen.

Grand Prix

Grand Prix er vårt vanligste opplegg for grupper. Grand Prix løp passer utmerket til både store og små grupper. I et Grand Prix løp konkurrerer deltakerene individuelt og opplegget er som følgende: 

1. Oppvarmingsheat for alle deltakerene
2. Kvalifiseringsheat for alle deltakerene (her blir startspor til finalen avgjort av "raskeste runde") 
3. Finale (for de 10 raskeste)

I finalen starter alle gokartene på likt. De blir stilt opp i startfeltet på banen (etter plasseringen de fikk i kvalfiseringsheatet). Vi kan også legge til en B-finale.

Minimum 8 deltagere!

Pris pr. deltager:       400,-

Le Mans

Opplev det berømte langløpet Le Mans i miniformat

Le Mans løp er basert på teamarbeid hvor førerskifte og service pågår kontinuerlig. Vårt Le Mans Løp arrangeres over 1 - 6 timer, alt etter ønske og antall deltagere. Konkurransen passer for 12 personer eller flere.

Deltagerne fordeles på inntil 15 lag, hvor hvert lag får tildelt en gokart. Lagene oppnevner selv en lagleder som har ansvaret for å kalle inn sitt lag til førerskifte. Taktikk og planlegging er viktig for løpet. Det laget som har flest runder etter løpets slutt går av med seieren.

Løpet egner seg utmerket i forbindelse med teambuilding.

Pris pr. gokart pr. time: 900,-

Ønsker dere å kjøre gokart? Ikke nøl, ta kontakt!!!

 

Tlf: 41 56 75 77 E-post: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere JavaScript for å kunne se adressen

 

 


 

 

Sist oppdatert (torsdag 30. mai 2013 10:26)